Despre Noi

Totul Despre Isus Cristos -

DESPRE NOI

Noi credem ca cea mai inalta chemare a umanitatii este cautarea adevarului. Suntem o echipa de oameni care au strabatut multe cai, insa toti am descoperit acelasi adevar. Suntem pasionati sa facem calatorii de viata autentice si sa impartasim mesaje captivante cu sceptici, cautatori, credinciosi si oamenii in suferinta.

Cautam sa fim neamenintatori, practici si informativi, folosind tehnologia internetului pentru a pune intrebari dificile si a cauta raspunsuri sincere despre Dumnezeu, Creatie, Viata, Omenire, Gandire, Istorie si Adevar.

Multi oameni ne atribuie numele de “crestini”, insa noi ne consideram urmasi ai lui Isus. Asemenea lui Isus, respingem multe din chestiunile gasite in “religia organizata” (incercarile create de oamenii pentru a ajunge la Dumnezeu prin reguli si ritualuri). De fapt, noi credem ca religia a indepartat mai multi oameni de la adevar decat orice altceva in istorie. Cu toate ca respingem religia creata de oameni, suntem de parere ca in calatoria vietii fiecarui om trebuie sa aiba loc cautarea personala a lui Dumnezeu.

Informarii de Contact:

TotulDespreDumnezeu.com
PO Box 63
Belen, NM 87002-0063
719-884-2246
Pagina Web: AllAboutGOD.com
Contactati-ne aici.

Isus Cristos Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutJesusChrist.org, Toate Drepturile Rezervate.