Clicky

A doua venire a lui Isus

A doua venire a lui Isus

 - Vegheaza cu atentie!
Esti aici: Isus Cristos >> A doua venire a lui Isus

A doua venire a lui Cristos – Nimeni nu stie cand
A doua venire a lui Isus este marcata de multe invataturi false. Chiar au fost scrise carti cu preziceri spunand ziua exacta a revenirii Lui. Aceste carti se pot vinde in multe exemplare, insa ele induc in eroare cititorii. Este o singura garantie: atat timp cat cineva prezice ziua sau timpul revenirii lui Isus Hristos acea prezicere este gresita. De ce? Simplu, doar Dumnezeu Tatal stie cand va fi - nici Isus nu stie. Isus a spus apostolilor Sai:

"Despre ziua aceea si despre ceasul acela, nu stie nimeni: nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal". "Atunci, din doi barbati care vor fi la camp, unul va fi luat si altul va fi lasat". Vegheati dar, pentru ca nu stiti in ce zi va veni Domnul vostru." (Matei 24: 36,40,42)


A doua venire a lui Cristos – Semne care sa ne tina treji
Am putea sa dam din umeri si din cand in cand sa asteptam cea de a doua venire a lui Cristos. Totusi, Isus vrea sa “veghem”. O modalitate buna de a veghea este sa stim ce ne spune Biblia despre evenimentele premergatoare si sa le comparam cu ceea ce vedem ca se intampla astazi. Sunt aproape o suta de pasaje care vorbesc despre a doua venire a lui Isus Cristos. Evenimentele cheie pot fi rezumate in forma unui acrostih: D-O-U-A.

D…Data. In Matei 24:36 Isus a zis ca numai Dumnezeu Tatal stie ziua in care El va veni din nou. Dumnezeu este in afara timpului. Dumnezeu stie deja toate profetiile cu privire la intoarcerea lui Isus care s-au implinit sau se vor implini in viitor. Din moment ce Isus a spus ca nimeni in afara de Tatal nu stie ziua aceea, atunci NIMENI NU STIE!

O… Observata Asa cum a vazut, nimeni in afara de Dumnezeu Tatal nu stie cand va fi aceasta. Totusi, trebuie sa stim ca ea va fi ca un “fulger”. Matei 24:27 ne spune: “Caci cum iese fulgerul de la rasarit si se vede pana la apus, asa va fi si venirea Fiului omului”. Sunt peste 6 miliarde de oameni pe planeta. Doar Dumnezeu stie cate sunt procente sunt crestinii adevarati, dar permiteti-ne sa folosim un numar modest de aproximativ 10%. Daca lucrul acesta este adevarat, atunci peste 600,000,000 vor fi luati in mod simultan de pe pamant conform textului din Matei 24:40. Nu va fi nici o greseala in momentul in care Cristos va veni pentru Biserica Sa!

U… Ultimul Biblia afirma ca Isus va fi ultimul Judecator al lumii (Ioan 5:22; Fapte 10:42 si 2 Timotei 4:1). Alte versete care vorbesc despre a doua venire, invierea din morti, mileniul si judecata finala sunt in Fapte 17:31; 1 Tesaloniceni 4:13-5:11 si Evrei 10:27.

A…Aproape Unul din fundamentele credintei crestine este a doua venire a lui Isus. Lucrul acesta este afirmat de Isus si de altii in Biblie. Isus va veni fizic pentru toti credinciosii Lui si pentru judecata finala. Din nefericire, unele culte crestine invata ca Isus Cristos S-a intors deja in mod “ascuns”. Daca veti citi atent ce spune Biblia despre a doua venire a lui Isus, veti vedea ca ea inca nu a avut loc. Cu cat ne apropiem tot mai mult de a doua venire a lui Cristos, vor aparea tot mai multe indoieli cu privire la faptul daca a existat Isus vreodata. Oamenii vor incepe sa se intrebe daca Dumnezeu exista cu adevarat, iar credinciosii isi vor pierde credinta in Cristos (2 Tesaloniceni 2:1-4, 1 Timotei 4:1-2 si 2 Petru 2:1-3). Crezi ca vedem deja aceste semne?

Afla Mai Multe Acum!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Cine Este Isus?

Invierea lui Isus
Răstignirea lui Isus
Rugaciunea lui Isus
Invierea
Istoria naşterii lui Isus
Rastignirea lui Isus
Isus Cristos
A doua venire a lui Isus
Pildele lui Isus
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add A doua venire a lui Isus to My Google!
Add A doua venire a lui Isus to My Yahoo!
XML Feed: A doua venire a lui Isus
Isus Cristos Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutJesusChrist.org, Toate Drepturile Rezervate.