Clicky

Istoria naşterii lui Isus

Istoria naşterii lui Isus

 - Importanţa
Esti aici: Isus Cristos >> Istoria naşterii lui Isus

Filmul Istoria naşterii lui Isus
In filmul Istoria naşterii lui Isus, regizorul narează întîmlările unei vechi drame de acum, 2000 de ani. Naşterea lui Ioan Botezator, încercările şi durerile a unui cuplu care I sa dat o mare misiune care a dat naşterea lui Isus Hristos, şi pericolul puterii politice care intervine informativ să ne dă înţelegere.

Puteţi să cititi cuvintele care descriu Istoria naşterii lui Isus ca un eveniment care a fost descris acum 2000 de ani în Biblia.


Istoria naşterii lui Isus-referinţe biblice
Puteţi citi istoria naşterii lui Isus in Evanghelia după Luca 2

Cartea după Luca povesteşte despre vizita îngerului care apare la tatăl lui Ioan Botezatorul care slujea ca preot în Templul lui Dumnezeu. Cînd citiţi istoria vei nota că Maria mama lui Isus şi Elizabeta, mama lui Ioan Botezatorul erau rude. Luca deasemena menţionează vizita între cele doua femeii şi cîntecul lui Maria.

Luca descrie naşterea lui Isus in oraşul Betleem. Circumstanţele naşterii lui într-o iesle, apariţia ingerelui Domnului şi pastorii au un rol central într-un nemaipomenit timp pe care Domnul a creat în momentul potrivit.

Matei tot poveşte despre Naşterea lui Isus.Cartea începe cu genealogia lui Hristos. Se începe cu generaţia lui Avraam pîna la Iosif, soţul lui Maria. El spune lui Maria despre anunţarea îngerului că din toate femeile ea va fi cea care va porta copilul Hristos.

Curînd după naşterea, împaratul Irod sa întilnit cu magi din Răsărit. După cum toate persoanele politice nu le plac rivali, împaratul Irod a decis să caute acest nou Împarat. A vrut să distrugă toţi copiil nascute în timpul pe care magii au vazut steau care a proclmat naşterea lui Isus. Familia tînara au fugit spre Egip, duşi de Duhul Sfînt să stea pîna moartea împaratului Irod. Apoi ei s-au întors spre Nazaret unde Isus a crescut şi a fost cunoscut ca fiul tîmplarului.

Toate aceste evenimente au fost prorocite în Vechiul Testament. Puteţi să gasiţi referinţe despre Isus în Psalmi şi alte cărţi.Dumnezeu este cel mai mare conducator care orchestrează orice minune in acel mod ca să nu fie duplicat omului.Scopul Domnului de la începutul vremurilor este să salveze omenirea.

Toţi urmaşii Vechiului Testament s-au uitat înainte spre venirea lui Hristos pentru mîntuirea lor. Sacrifiicile zilnice au fost răscumarare păna Isus vine în trup şi plăteşte preţul întreg.

Naşterea lui Isus

Isus este Drumul, Adevărul şi Viaţa (Ioan14:6), noi ne întorcem spre naşterea şi rastignirea pentru salvarea noastra. Sarbatorirea Crăcunului este cadou perfect care ne-a fost dat. Este cadou Domnului întrupat în trup să platească ca noi să traim in Cer.

''Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.'' (Ioan 3:16)

Cine este Isus?


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Cine Este Isus?

Invierea
Istoria naşterii lui Isus
Rastignirea lui Isus Cristos
Rastignirea lui Isus
Invierea lui Cristos
Minunile lui Isus
Rugaciunea lui Isus
Minunile lui Isus
Răstignirea lui Isus
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Istoria naşterii lui Isus to My Google!
Add Istoria naşterii lui Isus to My Yahoo!
XML Feed: Istoria naşterii lui Isus
Isus Cristos Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutJesusChrist.org, Toate Drepturile Rezervate.