Clicky

Isus este Domnul

Isus este Domnul

 - Fara alternativa
Esti aici: Isus Cristos >> Isus este Domnul

Isus este Domn – Extrase din “One Solitary Life” (“O viata singuratica”, n.tr. – autor necunoscut)
Isus este Domnul si totusi El isi proclama domnia prin puterea smereniei si a harului…

“Aici este un om care S-a nascut intr-un sat necunoscut, copilul unei femei sarace. A crescut in alt sat. A lucrat in tamplarie pana a implinit treizeci de ani si apoi trei ani de zile a fost predicator itinerant. Nu a avut casa Lui niciodata. Nu a scris niciodata o carte. Nu a avut niciodata biroul Lui. Nu a avut niciodata familie. Nu a mers niciodata la facultate. Nu a pus niciodata piciorul intr-un oras mare. Nu a calatorit niciodata mai mult de 320 de km de la locul unde S-a nascut. Nu a facut niciodata unul din acele lucruri care de obicei sunt asociate grandorii si maretiei. Nu a avut niciodata scrisori de acreditare...

Inca din tinerete, curentul opiniei publice s-a intors impotriva Lui. Prietenii Lui i-au intors spatele. Unul din ei s-a lepadat de El. A fost dat in mana dusmanilor Sai. A trecut prin batjocuri si proces. A fost pironit pe cruce intre doi talhari. In timp ce El murea pe cruce, executorii Lui se certau pe singura proprietate pe care o avea – haina Lui. Cand a murit, El a fost dat jos de pe cruce si ingropat, multumita bunavointei unui prieten.

Nouasprezece secole s-au scurs de atunci, si astazi El este in centrul rasei umane si liderul unei rubrici aflate in progres. Sunt foarte sigur cand spun ca toate armatele care au marsaluit vreodata, toate marinele organizate vreodata, toate parlamentele care au functionat vreodata, toti regii care au domnit vreodata, puse laolalta, nu au influentat viata omului pe pamant atat de puternic cat a facut-o acea viata singuratica.”


Isus este Domnul – Citate din Joseph Parker (1830-1902)
Isus este Domnul si totusi le permite oamenilor sa-L rastigneasca…

“Exista oameni care nu au venit sa I se inchine lui Cristos; care pur si simplu au venit sa faca speculatii despre El... si s-au adresat cu un aer de superioritate Fiului lui Dumnezeu! Ma intristez cand aud cum Il blestema cu laude usoare. Ceea ce ma ingrozeste nu este ca Il vor distruge pe Cristos, ci ca Il vor trata de sus. Isus Cristos este nimic pentru mine daca nu este Mantuitorul lumii... Veti cunoaste ca Isus Cristos este cel mai si cel mai bun atunci cand va veti afla in cea mai mare nevoie de serviciile pe care le ofera El.

Nici om nu poate avea o parere de indiferenta depre Isus. Daca cineva s-a gandit la El, el trebuie ori sa I se inchine, ori sa-L rastigneasca. Daca exisa seriozitate in anchetare sau criticism, atunci seriozitate va sfarsi in omagiu ori in rastignire.”


Isus este Domnul – Extrase din “Crestinismul redus la esente” de C.S.Lewis (1898-1963)
“Incerc aici sa impiedic pe oricine sa spuna lucrul acela cu totul absurd pe care oamenii il spun deseori despre El: ‘Sunt gata sa accept ca Isus a fost un mare invatator moral, dar nu accept afirmatia Lui ca este Dumnezeu’. Acesta este un lucru pe care nu ar trebui sa-l spunem. Un om care nu a fost decat om si care a spus lucrurile pe care le-a spus Isus, nu ar fi un mare invatator moral. Ar fi sau un nebun – la acelasi nivel cu un om care spune depre sine ca este un ou fiert – sau ar fi insusi Diavolul iadului. Trebuie sa alegi. Fie ca acest om a fost, si este, Fiul lui Dumnezeu, fie ca a fost un nebun sau ceva si mai rau. Il poti inchide ca nebun, Il poti scuipa si Il poti omori ca demon; sau poti sa cazi la picioarele Lui si sa-L numesti Domn si Dumnezeu. Dar sa nu spunem cu un aer de superioritate absurditatea aceasta ca El a fost un mare invatator uman. El nu ne-a lasat deschisa aceasta posibilitate. Si nici nu a intentionat sa ne-o lase.”

Citeste Isus este Domnul Pagina 2 Acum!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Cine Este Isus?

Originea Craciunului
Numele lui Isus
Cine este Isus?
Originea Pastelui
Orinea lui Isus
Originea Paştelor
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Isus este Domnul to My Google!
Add Isus este Domnul to My Yahoo!
XML Feed: Isus este Domnul
Isus Cristos Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutJesusChrist.org, Toate Drepturile Rezervate.