Clicky

Cine este Isus Cristos?

Cine este Isus Cristos?

 - Raspunsuri cu Impact
Esti aici: Isus Cristos >> Cine este Isus Cristos?

Cine este Isus Cristos? Inceputurile smerite
Cine este Isus Cristos? El este Singurul Fiu al lui Dumnezeu, si totusi a coborat de pe tronul Tatalui Sau, in pantecele unei femei. El a devenit Fiul Omului ca sa putem deveni noi fii de Dumnezeu.

El a fost conceput de Duhul Sfant si a fost nascut dintr-o fecioara. A trait in lipsa si nu a fost cunoscut in afara orasului Nazaret. Nu a fost niciodata bogat si cu influenta.

El a lasat haina Sa cereasca pentru a imbraca haina unui om obisnuit. El era bogat si totusi pentru noi a devenit sarac. A dormit in grajdul altuia; a calatorit pe magarul altuia si a fost ingropat in mormantul altuia.


Cine este Isus Cristos? Lucrarea plina de minuni
Cine este Isus Cristos? Istoria nu a cunoscut pe nimeni asemenea Lui. In copilarie, a uimit un rege. Ca si adolescent, i-a uimit pe teologi cu cunosterea si intelepciunea Sa, pentru ca toata cunoasterea Lui era de la Dumnezeu.

In maturitate, El a stapanit fenomenele naturii si a linistit furtuna pe mare. A vindecat fara medicamente si a hranit mii de oameni din pranzul unui baiat. Chiar si demonii au ascultat de El si a dat din nou viata celor morti.

Totusi El a suferit si a indurat in trup si suflet mania lui Dumnezeu impotriva pacatului intregii rase umane. El a fost dispretuit si respins de oameni. Desi era nevinovat, a fost judecat de un judecator civil si condamnat la moarte pe cruce.


Cine este Isus Cristos? Impactul care schimba vieti
Cine este Isus Cristos? Prin suferinta si moartea Sa, El a platit in intregime pentru pacatele tuturor care cred in El. Ne-a eliberat astfel de la judecata sigura si de la condamnarea vesnica a lui Dumnezeu care trebuia sa cada asupra noastra.

Unii oameni si-au dat viata pentru altii si multi oameni mari au fost si nu mai sunt, insa Isus Cristos traieste si astazi. Irod cel Mare nu L-a putut omori. Satan nu L-a putut opri. Moartea nu L-a putut distruge. Mormantul nu L-a putut tine. Satisfacand in mod perfect dreptatea lui Dumnezeu, El a biruit moartea si a inviat a treia zi, dupa cum a zis.


Cine este Isus Cristos? O intrebare pentru fiecare din noi!
Cine este Isus Cristos? In ultimii 2000 de ani fiecare barbat, femeie si copil au fost confruntati de aceeasi intrebare. In Matei 16:15, Isus pune urmatoarea intrebare: “’Dar voi’, le-a zis El, ‘cine ziceti ca sunt?’”

Acum este randul tau. Cine zici tu ca este Isus?

Afla Mai Multe Acum!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Cine Este Isus?

Cine este Isus Cristos?
Invierea lui Isus
Isus cel istoric
Pledoarie pentru Cristos
Invierea lui Isus
Este Isus Dumnezeu?
Invierea lui Cristos
Evanghelia după Luca
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Cine este Isus Cristos? to My Google!
Add Cine este Isus Cristos? to My Yahoo!
XML Feed: Cine este Isus Cristos?
Isus Cristos Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutJesusChrist.org, Toate Drepturile Rezervate.