Clicky

Pledoarie pentru Cristos

Pledoarie pentru Cristos

 - Examineaza evidentele
Esti aici: Isus Cristos >> Pledoarie pentru Cristos

Aceasta pagina web ofera doar informatie. Ea nu este sustinuta sau afiliata in alt fel cu autorul Lee Strobel sau editura Zondervan Publishers.

Pledoarie pentru Cristos – Investigatia
Exista pledoarie pentru Cristos? Daca ar fi fost o investigatie judecatoareasca legala – un proces care sa determine daca Isus Cristos este de fapt Singurul Fiu al lui Dumnezeu – ar fi fost El justificat pe baza evidentelor ori ar fi fost descoperit ca impostor?


Pledoarie pentru Cristos – Procurorul
A incercat cineva sa adune dovezi pentru a face o pledoarie pentru Cristos? Spre exemplu, Lee Strobel, un ateu pe vremea cand a intreprins acest efort, a decis ca va dovedi cu argumente si probe solide ca Isus Cristos este un impostor. Strobel cu siguranta era calificat sa efectueze aceasta sarcina de a face un proces impotriva lui Cristos. El avea Master in Studii Juridice de la Universtitatea de Drept Yale si era reporter premiat la Chicago Tribune. Domeniul de specialitate al lui Strobel era Analist Juridic si a fost promovat la rangul de Editor Juridic la Chicago Tribune. Mai mult, Strobel nu era partinitor fata de apararea lui Cristos – el era ateu!


Pledoarie pentru Cristos – Constatarile
Strobel imparte pledoaria sa pentru Cristos in trei capitole principale:

  1. Datele istorice
  2. Profilul lui Isus Cristos
  3. Dovezile in sprijinul Invierii lui Isus Cristos


Pledoarie pentru Cristos – Examinarea dovezilor
In incercarea de a aduna argumente, Strobel intervieveaza un numar de experti si autoritati recunoscute in domeniile lor de stiinta. El a condus analiza de caz fara nici o partinire religioasa - in afara de inclinatia lui spre ateism. Este remarcabil, ca dupa adunarea si examinarea critica a dovezilor pentru sine insusi, Strobel a devenit crestin. Uimit de constatarile sale, el a adunat dovezile intr-o carte pe care a intitulat-o Pledoarie pentru Cristos, pentru care a fost distins cu Medalia de Aur. Strobel cere de la fiecare cititor un singur lucru – ramaneti nepartinitori in examinarea dovezilor. La sfarsit, analizati dovezile pentru voi insiva, actionand ca singurul jurat in procesul lui Cristos.

Priveste Mai Multe Dovezi Acum!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Cine Este Isus?

Cine este Isus Cristos?
Invierea lui Isus
Evanghelia după Luca
Pledoarie pentru Cristos
Invierea lui Isus
Isus cel istoric
Invierea lui Cristos
Este Isus Dumnezeu?
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Pledoarie pentru Cristos to My Google!
Add Pledoarie pentru Cristos to My Yahoo!
XML Feed: Pledoarie pentru Cristos
Isus Cristos Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutJesusChrist.org, Toate Drepturile Rezervate.